0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fitness & Herstel

Fitness & Herstel

Fitness & Herstel

Om te zorgen dat je lichaam gezond en fit blijft, zijn voldoende training, de juiste apparaten en oefeningen nodig! Iedereen heeft weer een ander doel voor ogen met sporten. De een wil voornamelijk de conditie trainen, terwijl de ander bepaalde lichaamsdelen en spieren wat extra aandacht wil geven. In ons assortiment vind je voor elk doel welk een handig hulpmiddel.
We hebben producten voor krachttraining en voor conditietraining! Daarnaast zijn er ook bepaalde hulpmiddelen die helpen bij afvallen, gewicht verliezen en er slanker uitzien. Een afslankbroek helpt bijvoorbeeld extra te zweten en op die manier sneller centimeters te verliezen. Om je voortgang bij te kunnen houden, hebben we een lichaamsvetmonitor of een lichaamsvet meetlint. Zo kun je voor jezelf bijhouden hoe het afvallen en het opbouwen van spieren vordert, mocht je dat willen. Het kan enorm motiveren als je ziet dat je iedere keer dichter bij je doel komt.

Voor het herstel van blessures en andere pijntjes hebben we verschillende warmtepleisters en nekbanden. Ook voor ondersteuningen aan de spieren en om overbelasting van de knieën, polsen en enkels te voorkomen, hebben we braces. De brace kun je natuurlijk dragen bij het sporten, maar hij is ook heel handig voor mensen die elke dag staan en/of veel lopen. Om even lekker je spieren te ontspannen kun je ook voor een massageapparaat kiezen.

Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4