Back to normal

De vakantie is (bijna) over. Het normale leven staat weer voor de deur. Kinderen moeten weer naar school en grote mensen moeten weer aan het werk. Voor de één is dit een grote teleurstelling, anderen vinden het fijn om weer wat structuur te hebben. Om je een beetje te helpen bij het opstarten van het nieuwe school- en werkjaar, heb ik een paar leuke, handige producten op een rijtje gezet die het leven nét even dat stukje leuker en gemakkelijker maken.

Na een vakantie is de voorraadkast en de koelkast vaak leeg. Het duurt wel even voordat je al je voorraad weer hebt aangevuld, en dat gesleep met al die boodschappentassen is voor de meeste mensen geen feest. Daarom is er dit opvouwbare boodschappenkrat als trolley. Hij heeft wieltjes dus je hoeft er niet mee rond te sjouwen. En als je boodschappen thuis in de kast staan, vouw je het krat in en berg je het makkelijk op.

Mocht je thuis nog wat tijd over hebben, of het weekend lekker in je tuin of op je balkon willen doorbrengen, dan kan een ligbed ideaal zijn. Dit ligbed is gemaakt van oersterk staal en je kunt hem inklappen tot een klein pakketje. Zo kun je na gebruik het ligbed weer makkelijk opbergen en neemt hij weinig ruimte in beslag. De rugleuning van het ligbed kun je in de juiste hoek instellen zodat je heerlijk kunt relaxen. Want ook thuis kun je natuurlijk genieten!

Voor degene die (al dan niet vrijwillig) veel tijd doorbrengt in de keuken, is een kruidenschaar heel handig. Het scheelt twee van de drie handelingen, want deze schaar knipt je kruiden niet één keer doormidden, maar gelijk drie keer. Zo heb je in een mum van tijd je kruiden in kleine stukjes geknipt en door je maaltijd verwerkt.

Voor de dames: het make-uploos zonnebaden in een vreemd land waar niemand je kent is voorbij. Ga je weer naar school of aan het werk, dan wil je er misschien toch weer verzorgd bij lopen en veel vrouwen kiezen dan voor een laagje make-up. Om het jezelf ’s ochtends makkelijk te maken, kies je voor goeie make-upkwasten. Deze set bestaat uit maar liefst 20 delen, dus voor elke toepassing is er de juiste kwast. Vieze vingers zijn nu verleden tijd!

Heb jij nog handige tips om weer een beetje op gang de komen in het normale leven? Deel ze met ons!

 

Door: Nynke